Sivun näyttöjä yhteensä

24.5.2011

Onko se kakku minulle?



Onko se kakku minulle? kysyi keskimmäinen. Illalla nopeasti saumurilla surautettu lattiatyyny, sisällä saumurisilppu ja pikkukangaspalaset (painaa mielettömästi koko tyyny). Monessa blogissa esillä ollut, kaavaa minulla ei ollut, leikkamalla tehty ja parantamisvara on. Uusi yritys kun seuravan tyynyn täytteet eivät mahtuu enää mihinkään, pojat kuiteskin tykkävät;)
Kerhotädeille pikkulahjat (vielä valkoiset tiskirätit odottele poikien maalauksia pintaan), idean sydämin sain täältä. Renkaat kierrätettynä.

Eile 6htul ruttu overlokiga tehtud p6randapadi, keskmine kysis et kas see kook on minule? Sees on k6ik väikesed kangatykid ja overloki 6mblustest kogunev rämps, kaalub palju see padi. Ruttu tehtud ja parandamist kyllaga, poisid aga rahul ja järgmise teen korralikumalt (kui taas uut padjatäitmist kapid täis). Sydamekujulised v6tmehoidjad poiste mängupargi tädidele, liskas veel valged n6udepesurätid ootavad poiste joonistusi.

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvä ajatus nuo avaimenperät kerhotädeille:)Se on aina suuri kysymysmerkki mitä opettajille ja tädeille laittaisi.

Delfia kirjoitti...

ihana tyyny! teitkö tuohon keskustaan jonkun vahvikeympyrän?

n i n n u kirjoitti...

Kerhotädille menee täältäkin omatekemää.

Sani kirjoitti...

"Jätteellä" täytetty lattiatyyny on tosiaan aika painava, mut plussana sanottakoon se että ei kovin nopeasti liiku huoneesta toiseen kuten monet muut tyynyt :D
Nättejä sydämiä :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Keskustaan ompelin ympyrän koska ompelet eivät ollet suoria, ei mitään eri vahvistetta;( Ja painosta huolimatta tyyny kulkee rappusia ylös-alas, hehhhh...

pikkukiiski kirjoitti...

Ihana tuo tyyny, pitääköhän sitä itsekin tehdä kun monessa blogissa on ollut niin kivoja!

kewa kirjoitti...

Pikkukiiski, Sinun kotiin sopis tämmöinen tyyny/tyynyt tosi hyvin!!!