Sivun näyttöjä yhteensä

3.3.2011

Tilattu / tellitud






Iso tilaus, lähetystä vailla valmis. Samaan paikkaan menevät, koko 116cm. Oma lemppari on viikingit, niin ihanan pehmoinen ja laadukas kangas, helppo ommella ja oman pojan käyttökokemuksella säilyy pesuissakin hyvin. Ei olis ikinä itse valinnut pinkkiä, mutta tuntuu että pitä tätä kangasta tilata omillekin muksuille. Sinistä kai, vihreä näyttä olevan loppunut. Sammakkokangas taas ihan lörppä ja kuosi ei miellyttä minun silmiä, mutta tilajan päätökset. Ja kyllä pakko sanoa että tuntui työlle tällä kerta. Kaikki oli sanottu, mitä minkä värisenä minkä muotoisena yms, ei jäänyt tilaa omalle 'luovuudelle'. Toivottavasti tilaaja tyytyväinen.

Suur tellimus sai valmis, ootab ära saatmist. Suurused 116cm. Oma lemmik on viikingid, eriti pehme ja m6nus kangas, lihtne 6mmelda. Värv ei meeldi endale, kuid niimoodi tunikana päris kena. Ja oma poja pluusi kasutus-kogemuse p6hjal v6in öelda et pesudest hoolimata säilinud kenana. Kahju et rohelist enam pole saadaval;)
Esimest korda tundus päris tööle see 6mblemine. K6ik oli ette antud, nii et omale loovusele ei jäänud ruumi. Loodetavasti tellija on rahul.

5 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Onpas ihania :)

Pilvi kirjoitti...

Oletpa ollut ahkerana! Toivottavasti sait tyydyttävän korvauksen työstäsi. :)

Tämä on ensimmäinen kerta kun näen tuota pandakangasta vaatteeksi ommeltuna, ja näyttääkin yllättävän kivalta! Voisin jopa harkita tilaavani meillekin...

Krista kirjoitti...

Ihania vaatteita ja ihania kankaita, ennen kaikkea tuo sammakkokuosi on veikeä, sitä on varmaan pakko hankkia... =)

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Panda karhuja on meidän pojalla punaisena, myös huppari ja lempipaita sellainen. Pehmoinen ja laadukas kangas, 70cm kangasta riittä 110/116cm hupparin!

Heidi Konttinen kirjoitti...

Erityisen ihana tuo viidakkopaita!