Sivun näyttöjä yhteensä

18.2.2011

Tilattu / tellitud


 Maailmalle mennyt paidat, ihanat isoveli ja pikkusisko kewa vaatteissa;) Valitettavasti ei osannut lataa kahta muuta kuvaa;(

Tellitud ja yle mere läinud kewa riided, armsad vend ja 6de mallina. Kahte muud pilti ei osanud laadida;(


Niin, ja minun Bernina ompelukone sanoi taas poks! Syöttäjä  ei toimii, kangas ei menee eteenpäin (samasta viasta siis jo kaksi kerta kolmessa kuukaudessa ollut korjauksessa). Soitin jo liikkeseen ja kysyin että saanko vaihtaa kun vaihtotakuulla silloin ostettu. Ensi viikolla sitten kun pääsen yksin, niin menen vaihtamaan. Silloin olisin ostanut Husqvarna Viking Emerald'in, katostaan minkä konen kanssa tuleen kotiin, ei mitään ylimääräistä ole varaa sijoitta mutta konen tarvitsen. Ehdotuksia?

6mblusmasin taas rikki, kolmas kord kolme kuu jooksul (kaks korda juba hoolduses käinud). Helistasin poodi ja sain vastuseks et saan vahetada masina, järgmisel nädalala siis plaanis m6ni päev yski minna vaatama millise vastu saan. Oleks kuram pidanud ostma selle uue, kasutatud on kasutatud, kuigi hea märk jms on... Kunas mina kyll 6pin?

3 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Oi, ihanasti sopii oranssit resorit tuohon viidakkoon! Minulla (ja äidilläni myöskin) on Husqvarna, kokemusta yli 20 vuotta kyseisestä merkistä ja voin suositella. Kaikki tarpeellinen löytyy ja toimii taatusti. Omani on ihan perusmalli.

Sani kirjoitti...

Vitsi tota sun konetta :(
Bernina on yleensä hyvä merkki.
Husqvarnaa on monet kehuneet, minulla perus brother (300e), hinta-laatu suhde kohdillaan, mut haaveilen paremmasta :D

kewa kirjoitti...

Kiitos AnniP ja Sani, kyllä minä varmasti sen husqvarnan otan, perusmallina;) Perusjuttuja niitä ennimäksen tarvitsen...