Sivun näyttöjä yhteensä

17.2.2011

Ankka oliivimeressä / Pardike oliivimeres;)


Edellinen tipu yöuku on jo liian nafti, uutta siis tilalle. Sukat eivät pysyy yöllä jalassa, terällinen puku siis ehdoton kun se peittokin on missä milloin. Metsolan oliivin vihreä joustofrotee, miksiköhän sen olen tilannut? (Minulle käy näköjään näin että jos kankaat liian kauan kaapissa, niin ei tykkä niistä enää...) . Mutta laadukas ja helposti ommeltava kangas ja puvuna ihan kiva tulikin. Ankka (piirsin itse ankka-pelinappulasta) applikoitu eteen pikkaisen piristämään ilmettä. Vetoketjy löytyi sävy-sävy (kirppislöytö) ja pikkaisen olen tilannut myös resoria oliivin värissä. Gynther kaava, hihat muokkasin itse.
Ja muutama sana myös kotikielellä:)

Vana pidshaama on kohe-kohe väikseks jäämas ja uut siis vaja, sokid plikal öösel jalas ei pysi, nii et selline kogu-kombekas taas. (Kyll on kummaline eesti keeles kirjutada, hehhhh, tundub et kummaski keeles ei oska 6ieti). Ei tea miks sellise oliivivärvi frotee olen tellinud (odavalt sain vist?), v6i siis on see liiga kaua kapis marineerinud, igatahes ei meeldi enam. Aga valmis riidena on päris äge, pardike veidi värvi andmas (pildi joonistasin yhe pardi mängunupu järgi). Luku leidsin sama värvi (kirbukalt kunagist ostetud) ja soonikud ka sedasama oliivikarva. K6lbab ja kasutuses juba on poolest päevast alates (kakad kaenlani ja ei viistinud yles uusi riideid tooma minna). Vaatame, kui viitsimist ja aega, siis jätkan eesti keeles kirjutamist samuti;) 

8 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Kiva lukea viroa :)
Olen opiskellut kansalaisopistossa sitä, tosin tästä jo jokunen vuosi, tarvitsisi vähän kertausta ;)

Mieli kirjoitti...

Tosi kiva puku! :)

Meeri kirjoitti...

Suloinen yökkäri. Mulla käy kans nuin, että jos kangas jää kaappiin, se ei enää tunnu kivalta, enkä oikein osaa tehdä mitään. Kiva lukea viron kieltä, se on sitten hauska kieli, vaikken mittään ymmärräkkään ;)

aajuska kirjoitti...

Ompas kiva puku! Itse tykkään väristä :)

Neiti R kirjoitti...

Kiva puku! Ja sun äidinkieltä on kiva lukea, jotakin melkein jopa ymmärtää!

Sani kirjoitti...

Tosi nätti puku :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset ihanista kommenteistä!!!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Tykkään puvusta ja väistä ja ihana ankka! siististi oot tehnyt!