Sivun näyttöjä yhteensä

27.1.2011

Kirput

Kirpparikierrokset ovat ollet halpoja, ei nimittäin ole löytänyt pitkästä aikaan mitään. SPR tänän katsastettu, on siellä kyllä hinnat!!! Ostin kuiteskin vihreän paidan ja Benetton vakosametti liivarin tytölle (1,20 ja 2,50!), värit kun  olivat mieluisat. Keltaiset helmet 40 senttia ja kahdet uudet potkarit 1,50 kpl. Olisko ne Äitiyspakkauksesta? Nukelle kai, vaikka aika isohkot. Ajattelin myös että saan mallin miten niitä kanttauksia ommellaan;)

Ja oma rakas ompelukone kävi TAAS huollossa. Minun moka, pidin toista lankaa lankarullassa (kun kaksoisneulalla aikasemmin ompelin) ja se kiertoutui käsipyörän (tai mikä lie pyörä se ompelukonen sivussa) ympäriin sekunnissa niin pahasti että pois sitä tietenkin en saanut. Paha ääni seurasi,  lopetin ompelun. Oikein nolotti meno taas omelukone liikkeseen, mutta sinne vei tie  (Hirvimies aamulla meni). Iltapäivällä jo viesti että kone kunnossa. Minä ja koneet eivät kyllä sopii yhteen, mutta erittäin nopea ja hyvä palvelu kyllä aina ollut!!! Lanka muuten oli löytynyt jo moottorista asti, huhhhh. Ruokakauppaan ei ole ennen maanantaita asiaa, mutta kone taas toimii.... Opinko minä tästä jotain?

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

He, mulla kävi kans kerran samanlailla, mut onneks hoksasin ajoissa ja ehdin nykäistä langan pois, ennen ku meni kunnolla jumiin :D
Ihania kirppuja :)
Mä huomasin käydessäni kaupungin kirpppiksillä että hintataso on paljon korkeampi kuin näis syrjäkylissä...

kewa kirjoitti...

Ihana kuulla että toisillekin tapahtuu... Loppu hyvin kaikki hyvin;)

AnniP kirjoitti...

Kauniin värisiä kirppuja, ostaisin varmaan itsekin noita uusia äp-vaatteita jos sattuisi kohdalle. Ovat niin iloisia!